CORONA CHECK

Vanaf heden geldt dat ons hele centrum iedere dag vanaf 17.00 uur gesloten is.

Voor alle activiteiten binnen Dekker Warmond geldt dat wij onze gasten van 13 jaar en ouder controleren op een geldige QR-code. 

 

 

 

 

OVER ONS

Lucky’s Bowling kan met recht een designbowlingbaan worden genoemd en is daarmee uniek in Nederland. De industriële locatie met hoge plafonds is ingericht met hoogwaardig designmeubilair van topinterieurmerken DutchBone en Zuiver en krijgt door details als oude Leidse stadslampen en vintageafbeeldingen een gezellige en huiselijke sfeer.  

Gebowld wordt er op de Rolls Royce onder de bowlingbanen: afkomstig van Brunswick, een eeuwenoud bedrijf dat volgens profs de beste in zijn soort is. Uniek is ook de metersgrote videowall, waarop speciaal ontworpen animatievideo’s worden geprojecteerd. 

Na of tijdens het bowlen zin in een diner bereid met verse, hoogwaardige producten? In het eveneens in vintagestijl ingerichte restaurant staan onder meer pizza’s en hamburgers gemaakt van biologisch rundvlees, geserveerd met frites, op het menu. 

Lucky’s Bowling staat garant voor een unieke ervaring, waarbij kwaliteit in al zijn facetten hoog aangeschreven staat. En dat voor prijzen die niet hoger zijn dan de reguliere bowlingbanen.

TARIEVEN

We raden aan om met 1 – 4 personen te bowlen en maximaal met 6 personen op één baan. Wil je met meer dan 6 personen komen bowlen? Dan kun je 2 banen naast elkaar huren. De baan verhuur start op het hele en het halve uur. De tarieven gelden voor een uur. 

Als je bij ons komt bowlen dan ben je even helemaal weg van de dagelijkse drukte. Ideaal voor een (bedrijfs-)uitje met collega’s, familie of vrienden. Ook voor een kinderfeestje is Lucky’s Bowling uitermate geschikt, ook omdat we een inpandige kinderspeeltuin hebben.

Als je wilt komen bowlen, hebben we ook speciale combi-deals.

COMBI-DEALS

MENUKAART

In het Lucky’s restaurant kun je terecht voor een diner bereid met verse, hoogwaardige producten. Wanneer je trek krijgt in wat lekkers tijdens het bowlen, dan heb je de keuze uit diverse heerlijke gerechten en snacks. Bekijk onze menukaart voor alle mogelijkheden.

Ook hebben wij een aantal combi-deals samengesteld welke vanaf 1 september weer te reserveren zijn. In het eveneens in vintagestijl ingerichte restaurant staan onder meer pizza’s en hamburgers gemaakt van biologisch rundvlees, geserveerd met frites op het menu.

 

 

 

 

 

 

 

 

download de volledige menukaart in pdf

BOWL & EAT

Wij hebben een aantal combi-deals samengesteld. In het eveneens in vintagestijl ingerichte restaurant staan onder meer pizza’s en hamburgers gemaakt van biologisch rundvlees, geserveerd met frites, op het menu. 

In het Lucky’s restaurant kun je terecht voor een diner bereid met verse, hoogwaardige producten. Wanneer je trek krijgt in wat lekkers tijdens het bowlen, dan heb je de keuze uit diverse heerlijke gerechten en snacks.

Naast de combi-deals kun je uiteraard ook à la carte eten.

 

 

 

bekijk hier alle combi-deals

CORONA CHECK

Vanaf heden geldt dat ons hele centrum iedere dag vanaf 17.00 uur gesloten is.

Voor alle activiteiten binnen Dekker Warmond geldt dat wij onze gasten van 13 jaar en ouder controleren op een geldige QR-code. 

 

WEGWERKZAAMHEDEN

Door langdurig onderhoud aan de Warmonderhekbrug zijn er omleidingen ingesteld. Houd rekening met extra reistijd!

 

 

KIDS PARTY

Vier je feestje bij Lucky’s Bowling! (Minimaal 4 kids, leeftijd tot 12 jaar)

Jouw super feestje bestaat uit :

  • 1 uur Bowlen
  • Kids meal naar keuze 
  • Onbeperkt limonade
  • Een overhéérlijke Lucky’s taart 
  • Verrassing voor de jarige job
  • Bowling diploma

Daarnaast kun je ook nog spelen in de kinderspeeltuin en krijg je een Lucky’s kleurplaat mee naar huis. 

Deze party is geldig van maandag t/m zondag, in het weekend is de laatste starttijd om 15.00 uur.

€ 15,00 p.p.

BOEK NU jouw feestje !

OPENINGSTIJDEN

Ma, di, do 14:00 – 17:00

Woensdag 12.00 – 17:00

Vrijdag 12.00 – 17:00

Zaterdag 10.00 – 17:00

Zondag 10.00 – 17:00

 

 

TELEFOONNUMMER

071-3058888

ADRES

Veerpolder 14, 2361 KV Warmond

Je kunt bij Lucky’s Bowling uitsluitend met PIN betalen !

Reserveer

Contact

Lucky’s Bowling Warmond/Leiden
Veerpolder 14, 2361 KV Warmond
info@luckysbowling.nl
Tel. 071-3058888

Lucky’s Bowling bevindt zich in Dekker Warmond.

Indien je lid wilt worden van een bowlingvereniging, neem dan contact op met DBCW (DutchBowlingClubWarmond)